Резултати и успеси

У нашој школи, поред редовне наставе, ученици се припремају и учествују на такмичењима у сфери науке, културе и спорта.

 

Постигли су запажене резултате на републичким такмичењима из анатомије и физиологије, математике, зубне технике, литерарног стваралаштва, рецитовања, историје.

 

У спортским такмичењима показали су врхунске резултате, нарочито у пливању, картингу, стоном тенису, атлетици, клизању, фудбалу, плесу, каратеу.

 

 
Ученицима који се посебно истичу радом, извршавањем утврђених обавеза, нарочито у учењу и владању, у циљу подстицања да постигну још боље резулте, школа додељује похвале и награде.

 

Награда „Милутин Миланковић – ученик генерације“ (диплома и материјална награда) додељује се на крају четврте године најбољем ученику школе под следећим условима:

 

  1. да је постигао одличан успех (просечна оцена 5,00) и да има примерно понашање све четири године школовања у нашој школи,
  2. да се у току четворогодишњег школовања истиче у ваннаставним активностима,
  3. да се у току четворогодишњег школовања истиче у пружању помоћи другим ученицима, развијању толерантног односа и односа поверења међу ученицима.

 

 
Награда „CAELI MECHANICUS“ (диплома и материјална награда) додељује се најбољим ученицима једног разреда под следећим условима:
  1. да је ученик постигао одличан успех у току школске године (просечна оцена 5,00) и да има примерно понашање,
  2. да се у току школске године истиче у ваннаставним активностима,
  3. да се истиче у пружању помоћи другим ученицима, развијању толерантног односа и односа поверења међу ученицима.

 

Посебне похвале додељујемо ученицима који су у току школске године највише напредовали, имали запажене резултате из одређених наставних области, који су учествовали у ваннаставним или спортским активностима, и који су најмање изостајали.

 

 
 
Mноги наши ученици  успешно су наставили школовање или рад  у земљи и иностранству; завршавају факултете медицине, фармације, стоматологије, молекуларне биологије, физичке хемије, биологије, а такође и високе струковне школе!
 
 Задовољство је и понос када се врате у своју матичну школу да тај успех поделе са нама.