Вести (Летопис)

Пратите најновије вести на нашој

FACEBOOK страници


There are no images in this gallery.

 

 

UPIS

  УПИСУЈЕМО 14. ГЕНЕРАЦИЈУ УЧЕНИКА!!!


27.12.2017. организовали смо традиционалну хуманиратну акцију “Дан који поклањамо другима”. Чланови Ученичког парламента и психолог школе Ана Хранисављевић су ове године покренули акцију прављења пакетића за кориснике удружења МНРО-Јагодина. У акцији су учествовали сви ученици школе својим несебичним прилозима. Пакетиће смо лично уручили удружењу, а затим присуствовали представи и Новогодишњем програму које су припремили наши нови другари и њихови васпитачи.Такође смо учествовали и у прикупљању помоћи за социјално угрожене, прикупљањем средстава за хигијену и некварљивих намирница.
ng8
« 1 of 8 »

 


15.09.2017. Отворен је други по реду Сајам здравља на Шумадија сајму у Крагујевцу. Највиши циљеви сајма су превенција и унапређење здравља становника. Међу многобројним учесницима из система здравствене и социјалне заштите и другим излагачима учествовао је и Образовни систем “Милутин Миланковић” из Београда са својим школама: Висока медицинска школа струковних студија из Београда, Средња медицинска школа из Београда и Јагодине.
sajam 5
« 1 of 5 »

 


 

Матурска екскурзија-Италија, Француска, Шпанија 2017.

 

Екскурзија завршних разреда Образовног система Милутин Миланковић.
eks.17.41
« 1 of 41 »

 


 

Пријем ђака генерације код престолонаследника Александра.

 

Наш ђак генерације , Марија Стојановић. присуствовала је пријему које сваке године , традиционално, организује престолонаследник Александар .Том приликом, ученицима је Младен Шарчевић, министар просвете , уручио пригодне поклоне и похвалнице . Наша Марија је уписала Фармацеутски факултет у Београду . Марија , срећно !!!
djg9
« 1 of 9 »

Матурско вече 12.06.2017.

19149424_1205458112897105_2173326733542850811_n
« 1 of 42 »

 


 

18.04.2017. Ученици III године су са професорком српског језика и директорком школе посетили факултет Педагошких наука у Јагодини и присуствовали промоцији књиге књижевника и музичара Марка Шелића-Марчела.


СТУДИЈСКО ПУТОВАЊЕ ОБРАЗОВНОГ СИСТЕМА “МИЛУТИН МИЛАНКОВИЋ”

Студијско путовање је организовано за ученике прве и друге године средњих школа из Београда и Јагодине у пратњи разредних старешина и директора школа. Планирана марш-рута је била обилазак бања северне Војводине.
У Бањи Русанди ученици су се упознали са целокупним третманом и лечењем корисника који се налазе на посттрауматском лечењу и опоравку. Након обиласка, упутили су се до места Мокрин у близини Кикинде.
Затим су наставили пут до Бање Кањижа где су боравили два дана. У хотелу Аквамарин ученици су се упознали са целокупним радом и активностима у Специјалној болници.
Другог дана ученици су имали организовани обилазак Палићког језера и ергеле Келебија а након тога су имали слободно време у центру Суботице.
Трећег дана, група је наставила пут Сомбора где је била организована посета државној средњој медицинској школи “др Ружица Рип”. У наставку путовања група је посетила Нови Сад и прошетала центром града, а потом су наставили пут Београда где су се ученици СМШ из Београда поздравили са другарима из Јагодине.