Вести (Летопис)

Пратите најновије вести на нашој

FACEBOOK страници


DAN OTVORENIH VRATA

 

 

UPIS

  УПИСУЈЕМО 14. ГЕНЕРАЦИЈУ УЧЕНИКА!!!


27.12.2017. организовали смо традиционалну хуманиратну акцију “Дан који поклањамо другима”. Чланови Ученичког парламента и психолог школе Ана Хранисављевић су ове године покренули акцију прављења пакетића за кориснике удружења МНРО-Јагодина. У акцији су учествовали сви ученици школе својим несебичним прилозима. Пакетиће смо лично уручили удружењу, а затим присуствовали представи и Новогодишњем програму које су припремили наши нови другари и њихови васпитачи.Такође смо учествовали и у прикупљању помоћи за социјално угрожене, прикупљањем средстава за хигијену и некварљивих намирница.
ng8
« 1 of 8 »

 


15.09.2017. Отворен је други по реду Сајам здравља на Шумадија сајму у Крагујевцу. Највиши циљеви сајма су превенција и унапређење здравља становника. Међу многобројним учесницима из система здравствене и социјалне заштите и другим излагачима учествовао је и Образовни систем “Милутин Миланковић” из Београда са својим школама: Висока медицинска школа струковних студија из Београда, Средња медицинска школа из Београда и Јагодине.
sajam 5
« 1 of 5 »

 


 

Матурска екскурзија-Италија, Француска, Шпанија 2017.

 

Екскурзија завршних разреда Образовног система Милутин Миланковић.
eks.17.40
« 2 of 41 »

 


 

Пријем ђака генерације код престолонаследника Александра.

 

Наш ђак генерације , Марија Стојановић. присуствовала је пријему које сваке године , традиционално, организује престолонаследник Александар .Том приликом, ученицима је Младен Шарчевић, министар просвете , уручио пригодне поклоне и похвалнице . Наша Марија је уписала Фармацеутски факултет у Београду . Марија , срећно !!!
djg9
« 1 of 9 »

Матурско вече 12.06.2017.

19149424_1205458112897105_2173326733542850811_n
« 1 of 42 »

 


 

18.04.2017. Ученици III године су са професорком српског језика и директорком школе посетили факултет Педагошких наука у Јагодини и присуствовали промоцији књиге књижевника и музичара Марка Шелића-Марчела.


СТУДИЈСКО ПУТОВАЊЕ ОБРАЗОВНОГ СИСТЕМА “МИЛУТИН МИЛАНКОВИЋ”

Студијско путовање је организовано за ученике прве и друге године средњих школа из Београда и Јагодине у пратњи разредних старешина и директора школа. Планирана марш-рута је била обилазак бања северне Војводине.
У Бањи Русанди ученици су се упознали са целокупним третманом и лечењем корисника који се налазе на посттрауматском лечењу и опоравку. Након обиласка, упутили су се до места Мокрин у близини Кикинде.
Затим су наставили пут до Бање Кањижа где су боравили два дана. У хотелу Аквамарин ученици су се упознали са целокупним радом и активностима у Специјалној болници.
Другог дана ученици су имали организовани обилазак Палићког језера и ергеле Келебија а након тога су имали слободно време у центру Суботице.
Трећег дана, група је наставила пут Сомбора где је била организована посета државној средњој медицинској школи “др Ружица Рип”. У наставку путовања група је посетила Нови Сад и прошетала центром града, а потом су наставили пут Београда где су се ученици СМШ из Београда поздравили са другарима из Јагодине.